Vitun korrekti

Sinua on kusetettu

Suvaitsevaisuusideologian uskolliselle kannattajajoukolle omakuvan ja sosiaalisiin paineiden takia on välttämätöntä vaalia ”edistyksellistä” imagoa. Ulkoisesta ja sisäisestä manipuloinnista sekä tunnereaktioiden pohjalta kumpuava arvomaailma pohjautuu abstraktioihin, jotka ovat todellisuudessa epätosia.

Politiikan arviointia vaikeuttaa se, että usein ihmisten toimintaa ohjaavat erilaiset tiedostamattomat vaikuttimet. Helposti petetään itseä ja kätketään kielteiset seuraukset jaloihin päämääriin. On mahdollista toivoa muille hyvää ja silti estää sitä tapahtumasta. Tätä virhettä voi olla vaikea myöntää. Jos, ja kun argumentit loppuvat, vedotaan loogisiin faktaperusteisiin erinäisillä argumentointivirheillä.

Kulttuurimarxismin tuomiin ongelmiin ollaan reagoitu lisäämällä sitä. Rappeutumiseen ja turvattomuuteen rohkaistaan tottumaan. Terrori-iskuihin reagoidaan sanoilla: "Ei anneta pelolle valtaa!" Tällaiset sananparret kylläkin saattavat ilmoille antautumismielialan - ratkaisujen puutteen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Aika ei ole kypsä fasismille.Itseasiassa päivän trendinä on vastakkainen suunta.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Jos sallit, vielä pari vinkkiä. Ensin US-puheenvuoron säännöistä. Täällä esiinnytään aina omalla nimellä ja tunnistettavan valokuvan kera.

Sitten itse tekstiin. Ei kannata kirjoittaa tänne romaaneja. Jaa vaikka ajatuksesi useampaan blogiin. Tuollainen kirjoitus vie lukijan mielenkiinnon jo siinä vaiheessa, kun hän lukenut siitä kolmasosan.

Kaikkia ajatuksiaan ei myöskään kannata tuoda esiin ikäänkuin faktana, varsinkin, ellet väitteitäsi kunnolla argumentoi esimerkiksi lähdeviitteillä.

Mutta kannustan sinua kuitenkin jatkamaan. Kyllä siitä vielä hyvä tulee. Suositukseni sait kuitenkin hyvästä yrityksestä.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Suosittelen kouluun palaamista ja aidosti historiaan tutustumista. Juutalaisten salaliittoon uskominen kun ei oikein kuulu normaaliin nykyaikaiseen maailmankatsomukseen, kuten ei eräät muutkaan kirjoittamasi näkemykset.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Moni lahjakas kirjoittaja on harjoitellut lauseitaan 17-vuotiaana vaarallisen kapearaiteisen maailmankuvan parissa. Moni on myös onnistunut avartamaan näkemyksiään sittemmin.

Käyttäjän 1203pl kuva
Pekka Lukkala

Nuoruus on tauti. Mutta onneksi se yleensä paranee... ajan myötä.

Toimituksen poiminnat